Mijn naam is Edénique de Beaumont. Geboren in het bourgondische Maastricht en al enige tijd geworteld in Huizen. Tijdens mijn middelbare schooltijd ontstond mijn passie voor het werken met bloemen en deze passie is eigenlijk alleen nog maar sterker geworden gedurende de jaren. Werken met de mooiste bloemen, het creëren van dynamische boeketten en het verzorgen van de styling voor diverse gelegenheden zijn mijn dagelijkse bezigheid geworden.

Na het afronden van mijn vakopleiding heb ik heel wat ervaring mogen opdoen met het organiseren van grote en kleine evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Gedurende deze periode heb ik daardoor de mogelijkheid gekregen mijn eigen stijl te ontwikkelen, waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur belangrijke kernpunten zijn. In combinatie met persoonlijke aandacht, professionaliteit, service, veel passie en liefde voor mijn werk creëer ik met veel plezier een passende aankleding voor jullie gelegenheid.

Sinds 2016 heb ik gekozen voor het ondernemerschap en is mijn bedrijf Edénique Floral Design al snel van de grond gekomen. Eind 2018 kwam een extra uitdaging op mijn pad; Bloemen van Loes. Met beide handen heb ik deze mogelijkheid aangepakt en voorzie ik nu dagelijks bedrijven in Amsterdam en omgeving van duurzame boeketten.

Mijn grootste uitdaging ligt bij het overtreffen van jullie verwachtingen. Dit kan zijn door net dat ene speciale styling item te vinden dat perfect past bij de stijl van jullie bruiloft of net die ene speciale kleurencombinatie te creëren bij het maken van een boeket voor op jullie kantoor.

Een lach bij u en een glimlach bij mij, dat is wat telt!
Tot snel, Edénique