Waarom op de oude voet doorgaan vaak stom is

op maart 24, 2015

Sinds de oprichting van Bloemen van Loes in Amsterdam ben ik vaak verbaasd dat het allemaal zo lekker snel gegroeid is. En ieder nieuw jaar vroeg ik mezelf dan af; zal het weer zo succesvol worden als het jaar hiervoor..…?
De afgelopen twee jaar zag ik spelenderwijs een groeiende belangstelling in abonnementen van bloemen, zowel particulier als zakelijk. Inkoop, planning en logistiek bleek een stuk soepeler te managen, waardoor ik me als een vis in het water ging voelen.
De luchtige, speelse stijl waarin ik me het liefste uitdruk sloeg aan, ook bij de zakelijke klant in Amsterdam. Lucky me!
De voorgaande website was bedoeld om boeketten te bestellen (maken we ook nog voor je hoor). Op deze nieuwe website staat vooral het bloemenabonnement centraal. Er is veel meer ruimte voor fotografie en de navigatie werkt nu ook goed op de smartphone en/of tablet. We zijn klaar voor nieuwe groei!