Puur genieten met kerst

op december 15, 2015

Ik val nogal eens met bloemen binnen bij mijn klanten en de sterke aanwezigheid van feestelijkheid viel me dit najaar plots op. Klanten showen graag hun beste outfits, kerstmuziek schalt uit de speakers en de etalages glitteren je tegemoet. Het einde van het jaar nadert en dat mag gevierd worden.

Het is in Amsterdam dan ook een drukte van jewelste; vrolijke lampjes verlichten de straten, kerstmannen- en vrouwen werken oneindige verlanglijsten af en de ene na de andere kerstboom komt voorbij gesleept. Verblind door al het moois lijkt het zo ieder jaar moeilijker om door de verpakking de kerst nog te blijven zien.

Voor een mooi evenwicht kleur ik mijn bloemenabonnement  zorgvuldig in de omgeving  waar ze staan. Passend bij de andere kerstdecoraties die er staan. Bovendien houd ik mijn boeketten het liefst rustig van kleur. Van luxe rode Ilex takken in groepen vaasjes tot sober kerstgroen in een glazen pot. U begrijpt het al, eigenlijk wil ik zeggen: laten we kleine dingen doen met grote liefde.