Over Loes

Mijn naam is Loes Doesburg Lanooij. Vanuit een lang gekoesterde wens begon ik enige tijd geleden aan het Bloemen van Loes avontuur. Spannend, want van richting veranderen in je leven gaat nooit zonder gevoelens van onzekerheid.

Gelukkig leverde ik al vlug het ene veldboeket na het andere aan kantoren en winkels in Amsterdam. Dankzij veel enthousiaste klanten zat vanaf dag een de groei er lekker in en maakte de eerste onzekerheid plaats voor vertrouwen.

Net als een wilde bloementuin is de vraag continu aan verandering onderhevig. Met speciale aandacht sta ik daarom regelmatig even stil om waar te nemen wat de klant als waardevol ervaart.

Niet onbelangrijk gezien mijn keuze om me te richten op de snel bewegende zakelijke markt. Zo lukt het me om met weinig extra moeite met bloemen een plek in het hart van ieder bedrijf te veroveren en behulpzaam te zijn in het versterken van de representatie in iedere bedrijfsomgeving.

Inmiddels is Bloemen van Loes meer dan een eenmansbedrijf; daar waar nodig werk ik samen met vakkundige collega’s. Ondertussen blijft elk eindresultaat tellen. In alles blijft het voor mij gaan om op maat gemaakt werk in passende kleuren met een nette afwerking.

Dagelijks concentreer ik me op:

  • het bemachtigen van verse bloemen, intens van kleur en divers van vorm.
  • het maken van opgewekte veldboeketten, dynamisch zoals u dat in de vrije natuur ook ziet.
  • het matchen van passende leenvazen met de juiste zakelijke klant.
  • het leveren met een smile en het creëren van een glimlach.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

LOES