Ja ik wil…., bloemen

op juli 24, 2016

Regelmatig word ik gevraagd! Dan gaat er iemand op de knieën, begint mijn Amsterdamse hart sneller te kloppen en krijg ik kriebels in mijn buik. Ja echt, de afgelopen jaren vliegen de romantische verzoeken me om de oren. En dan voel ik me net de bruid. Want wat maakt blijer dan van iemands belangrijkste dag ook de mooiste te maken?

 

Bruiloften vormen een prachtige afwisseling op mijn fijne zakelijke klanten. Sterker nog: ze komen er regelmatig uit voort! Daardoor is er eigenlijk altijd een persoonlijke connectie en in een mum van tijd spiek ik mee op Pinterest. Van de schoenen tot de stropdas, hoe meer ik van de dag af weet, hoe leuker ik het vind.

 

Alle details worden nauwkeurig op elkaar afgestemd. Het bruidsboeket is daarbij leidend. Die mogen dit jaar net als haarkransen weelderig groot. Trends die goed passen bij mijn voorliefde voor veldbloemen! Het liefst style ik op locatie alles zelf af. Het huwelijk gaat immers over een eenheid. En waar die harmonie beter mee te starten dan met een verzameling prachtige bloemen?