Impressies

Bent u ook zo verliefd op die prachtige pioenen? Verrukkelijke blauwe en paarse delphinium? Ik mix ze graag met ander moois tot een vrolijk veldboeket.


BEDRIJFS- EN WINKELDECORATIE

Bij de ingang, in de hal of op de balie, een kleurrijke bos bloemen betekent een warm welkom. Of het nu gaat om uw kantoor, gevestigde winkel of concept store: Schep een karakteristieke atmosfeer met sprankelende kleuren zonder bladgroen.


TAFELAANKLEDING

Food, food, food. We houden van lekker en gezond eten, gezellig met collega’s, vrienden en familie. Maar het oog wil ook wat. Dus decoreer ik uw tafel graag met verse bloemen, prachtige vazen en andere juweeltjes. Met name zakelijk, maar ook graag privé.


UITVAARTARRANGEMENTEN

Bloemen verzachten, herinneren en bedanken. Intens van kleur of juist zacht in pastel en krachtig langwerpig of rond in een krans. Ook op dit belangrijke moment gebruik ik verse bloemen en maak ik de stukken zorgvuldig op zonder zichtbaar blad.


EVENT- EN BRUIDSBLOEMEN

Wat wilt u met uw evenement bereiken? Of welke sfeer wilt u neerzetten op de mooiste dag van uw leven? Als we dat scherp hebben, zoeken wij voor u de meest prachtige seizoensgebonden bloemen bij elkaar. Immers, als iets maatwerk is dan zijn het wel de bloemen op uw feest of event.


BOEKETTEN EN ANDER MOOIS

Van alles en nog wat. Een mix die u wellicht inspireert en op nieuwe ideeën brengt.