Event’jes wat anders

op december 5, 2016

Evenementen zijn het helemaal. Alleen al in Amsterdam waren er dit jaar 300 aanmeldingen voor grote evenementen. Met andere woorden: bijna elke dag een feestje! Ook bedrijven zien dit licht. Weinig is leuker dan de nieuwe collectie lanceren in een prachtige setting of het bedanken van het personeel met een mini festival. Behalve misschien als bloemist het aankleden ervan!

Zo mocht ik laatst een Scandinavisch fashion event uitwerken voor een zakelijke klant. Een winters landschap moest het worden, maar absoluut geen Kerst. Groots, zonder teveel ruimte in te nemen. Net als bij bruiloften houd ik daarbij de identiteit goed in het oog! In dit geval dus een natuurlijke, frisse, simplistische uitstraling. Al snel begon ik te dromen.

Bloemen liet ik voor een keer achterwege; er zijn meer mooie natuurproducten. Zoals de kale takken die de berenklauw in het najaar achterlaat. Wit gespoten doet de kroon denken aan een ijsster! De decoratie met ijspegels maakte het geheel af. En zo werd de winter, en een compleet nieuwe collectie, ingeluid. Zonder bloemen, maar met bloemist. Net event’jes anders.